Een vrouw wordt 's nachts wakker en ontdekt dat haar man niet meer naast haar ligt. Ze doet haar nachtkleed aan, gaat de trap af om hem te zoeken en vindt hem uiteindelijk aan de keukentafel met een tas koffie voor zijn neus. Hij lijkt enorm in gedachten verzonken en staart wezenloos naar de muur. Net als hij een slokje neemt van zijn koffie, pinkt hij een traan weg... "Is er iets mis, schat?", vraagt ze ongerust als zij de kamer binnengaat. "Waarom zit je nu in het midden van de nacht hier?". Haar echtgenoot kijkt op van zijn koffie en vraagt bedrukt: "Weet je nog 20 jaren geleden toen we onze eerste date hadden, en jij nog 16 was?". "Hoe kan ik dat nu vergeten?" antwoordt ze. De man pauzeert even, omdat de woorden niet onmiddellijk komen. "En herinner je ook dat je vader ons toen betrapte toen we sex hadden op de achterbank van mijn auto?" "Natuurlijk", zegt de vrouw en ze zet zich in de stoel naast hem. "En weet je dan nog dat hij een tweeloop in mijn gezicht duwde en zei dat ik ofwel met zijn dochter moest trouwen of hij zou mij voor 20 jaar laten opsluiten in een gevangenis?" "Ook dat herinner ik me", antwoordt ze zacht. Hij veegt nog een traan van zijn wang, zegt: "Vandaag zou ik zijn vrijgekomen..."

-

 

 

Een truckchauffeur ziet tijdens zijn rit plots een groen mannetje langs de weg staan huilen. Hij stopt, gaat ernaartoe en vraagt wat er scheelt. "Ik ben groen, kom van Venus, ben homofiel en heb honger...". "Tja," zegt de chauffeur,  "ik kan je een sandwich geven, maar verder kan ik je, spijtig genoeg, niet helpen". Hij geeft de sandwich en rijdt dan verder. Even later ziet hij langs de weg een rood mannetje staan huilen. Weer stopt hij en vraagt wat er scheelt. "Ik ben rood, kom van Mars, ben homofiel en heb dorst...". "Ik kan je een blikje cola geven, maar verder kan ik je toch niet helpen", en geeft het mannetje een blikje cola en rijdt verder... Even verderop ziet hij een blauw mannetje staan. Enigszins verbouwereerd stopt hij weer, gaat naar het mannetje toe en roept: "Zo VUILE HOMO,VAN WAT VOOR ACHTERLIJKE PLANEET KOM JIJ EN WAT WIL JE HEBBEN!!??" Waarop het mannetje antwoordt: "Uw rij- en kentekenbewijs graag..."

-

 

 

Een blondje en een advocaat zitten in het vliegtuig. Het blondje is moe en wil wat slapen, maar de advocaat stelt haar voor een spelletje te spelen. Het blondje weigert en draait zich om om wat te slapen, maar de advocaat geeft niet op. "Luister" zegt hij "Elk mag de ander een vraag stellen. Wie het antwoord niet weet, moet de ander 5 euro geven." Opnieuw weigert het blondje en legt zich wat makkelijker om wat te slapen. De advocaat probeert opnieuw: "We spelen het als volgt: als jij het antwoord niet weet, geef je mij 5 euro, als ik het antwoord niet weet, krijg jij 500 euro." "Allee dan" zegt het blondje en ze speelt mee. De advocaat begint met een vraag: "hoe veel bedraagt de afstand tussen de maan en de aarde?" Het blondje neemt spontaan haar portemonaie en geeft 5 euro aan de advocaat. Die glundert en zegt "Nu is het uw beurt om mij iets te vragen." Het blondje denkt even na en vraagt dan: "Wat gaat met drie poten de berg open komt er met vier poten weer vanaf?" De advocaat denkt heel diep na, hij weet het niet. Hij neemt zijn laptop en begint in een encyclopedie te neuzen, maar vindt het niet. Het blondje is intussen in slaap gevallen. Hij logt via zijn gsm in op het internet en zoekt een hele poos op het net, maar vruchteloos. Ten langenlaatste maakt hij het blondje wakker, neemt hij zijn portefeuille en geeft het blondje 500 euro. Het blondje stopt het geld weg en draait zich weer om om verder te slapen. Dan vraagt de advocaat: "awel, wat was het antwoord op uw vraag?" Het blondje neemt zwijgend haar portemonaie en geeft de advocaat 5 euro.

-

 

 

Een Belg en een Nederlander staan in een cafe aan de toog.
De Belg stoot de Nederlander aan en zegt, wedden voor 100 EURO dat ik in mijn linker oog kan bijten. De Nederlander gaat akkoord.
De Belg neemt zijn glazen oog uit en bijt erin. Iedereen in het cafe lacht met dit voorval.
Even later stoot de Belg de Nederlander opnieuw aan. Hij zegt wedden voor 200 EURO dat ik in mijn rechter oog kan bijten. De Nederlander kijkt de Belg goed aan en gaat akkoord. De Belg neemt zijn vals gebit uit en bijt in zijn rechter oog. Heel het cafe plat van de lach.
Even later stoot de Belg de Nederlander opnieuw aan. Hij vraagt, wil je nog een wedden? De Nederlander zegt OK maar voor hoeveel en voor wat. De Belg zegt voor 50 EURO dat ik tegen uw been kan pissen zonder dat het nat wordt.
De Nederlander bekijkt de Belg en gaat akoord.
De Belg pist tegen het been van de Nederlander, deze roept plots dat het nat is. De Belg geeft hem 50 Euro en zegt, een mens kan niet altijd winnen.

-

 

 

Twee vibrators zijn aan het wandelen op de noordpool.

Zegt de ene tegen de andere: brrrrrr, wat is het koud...

-

 

 

Een gozer heeft een one night stand op een bijna verlaten parkeerplaats. Hij heeft de tijd van zijn leven maar zijn date is nogal moeilijk tevreden te krijgen. Telkens als hij klaar is smeekt ze om meer. De man is na 4 keer dood op. Om eventjes van haar af te wezen zegt hij dat hij even moet pissen. Terwijl hij wat op die parkeerplek rondloopt ziet hij een andere man een band vervangen. Hij loopt er naar toe en zegt: "Ik heb in die auto daarginds een griet zitten die maar niet genoeg van me kan krijgen, maar ik ben kapot. Zou jij het van me over willen nemen? Dan fix ik je band wel". "Prima" zegt die ander. Hij loopt naar de auto en gaat verder waar die ander was gebleven. Als ze net lekker op gang zijn schijnt er een agent met zijn zaklantaarn naar binnen. "Waar ben je mee bezig?" Vraagt deze. "Ik lig met mijn vrouw te neuken" Zegt de man. Waarop de agent vraagt: "Waarom kun je dat niet thuis doen?". "Nou" zegt de man: "Ik wist pas dat het mijn vrouw was toen je met je lamp naar binnen scheen".

-

 

 

Er zit een man in een trein met een varken naast zich. Als de conducteur komt zegt deze:
"Meneer, u mag geen vee bij u hebben in de trein."
De man: "Dit is geen vee, maar mijn huisdier!" Conducteur:"Dat geloof ik niet!"
Man: "Ik zal het u laten zien..."
De man pakt de pet van de conducteur, doet het raam open, gooit de pet naar buiten en zegt tegen het varken: "BLIJF !!"

-

 

 

Jantje was een jongetje van 7 jaar oud uit Brasschaat en net zoals andere jongens van zijn leeftijd erg nieuwsgierig.

Hij had de laatste tijd behoorlijk wat verhalen over vrijen van de andere jongens gehoord en vroeg zich af hoe dat in z'n werk ging.

Op een dag stelde hij de vraag aan z'n moeder en die raakte er volledig door in de war.

In plaats van het Jantje uit te leggen, gaf ze hem het advies om zich een nacht achter de gordijnen te verschuilen om z'n oudere zus Emma en haar vriendje te bekijken.

Jantje deed dit en beschreef de volgende morgen alles aan zijn moeder.

"Emma en haar vriendje zaten eerst wat te praten, waarna hij de meeste lichten uitdeed. Toen begon hij haar te kussen en te omhelzen. Ik denk dat Emma ziek werd, want ze trok een heel gek gezicht. Hij moest waarschijnlijk hetzelfde gedacht hebben, want hij stopte zijn hand onder haar bloes om haar hart te voelen net zoals de dokter altijd deed. Alleen was hij niet zo goed als de dokter, want hij scheen nogal problemen te hebben om haar hart te vinden. Hij werd waarschijnlijk ook ziek, want ze begonnen allebei te hijgen en geraakten buiten adem. Zijn andere hand werd waarschijnlijk koud, want hij stopte hem onder haar rokje. Op dat moment bereikte Emma de rand van de bank, waarna de koorts begon. Ik wist dat het koorts was omdat Emma vertelde dat ze erg heet was. Tenslotte ontdekte ik wat hun zo ziek maakte, er was een paling in zijn broek gekropen. Hij sprong ineens uit zijn broek en rechtop staan, wel 17 cm lang! Eerlijk waar! Met een hand greep hij de paling beet om ervoor te zorgen dat hij er niet vandoor zou gaan. Toen Emma dat zag, werd ze erg bang, haar ogen werden groot, haar mond viel open en ze begon dingen zoals "Oh, mijn god" te roepen. Ik zou haar toch eens moeten vertellen over de veel grotere palingen die ik in de plas van St.-Job heb gezien. Emma werd plotseling heel moedig en probeerde de kop van de paling eraf te bijten. Toen maakte ze een geluid en liet de paling gaan, waarschijnlijk beet hij terug. Ze greep hem met beide handen stevig beet, haalde een muilkorf uit haar tasje en schoof die over zijn hoofd om ervoor te zorgen dat hij haar niet meer kon bijten. Emma ging op haar rug liggen en spreidde haar benen, zodat ze de paling in een schaarklem kon nemen, terwijl haar vriendje hielp door op de paling te gaan liggen. Het werd een vreselijk gevecht. Emma begon te grommen en te schreeuwen,terwijl haar vriendje bijna van de bank viel. Ik denk dat ze de paling dood willen maken door hem tussen hun lichamen fijn te persen. Na een tijdje hielden ze allebei op met bewegen en zuchtten diep. Haar vriendje ging rechtop zitten, waarschijnlijk had hij de paling gedood. Ik wist dat hij dood was, want hij hing helemaal slap en een gedeelte van zijn witte ingewanden vloeide naar buiten. Emma en haar vriendje waren moe van het gevecht, maar gingen gewoon door met vrijen. Hij begon haar weer te kussen en te omhelzen en waarachtig de paling was nog niet helemaal dood. Hij ging gelijk rechtop staan en begon weer met vechten. Waarschijnlijk zijn palingen net als katten, ze hebben 9 levens of zoiets. Deze keer probeerde Emma de paling te doden door erop te gaan zitten. Na een worsteling van 35 minuten wisten ze eindelijk de paling voorgoed te doden. Ik wist dat hij dood was omdat Emma's vriendje zijn huid eraf stroopte en door het toilet spoelde."

Moeder viel flauw!!!!!

-