Er zitten 2 onderbroeken in de was.

Zegt de één: laten we op reis gaan.

Zegt de andere: nee, ik ben al bruin genoeg.

-

 

 

Het kortste sprookje ooit:

Er was eens een jongen die vroeg aan een meisje,
"Wil je met me trouwen....?"
Het meisje zei, "NEE !"
En de jongen leefde nog lang en gelukkig....

-

 

 

Wat betekenen de strepen van een Hollandse politie-agent?
Drie strepen = Ik kan lezen en schrijven.
Twee strepen = Ik kan lezen.
Eén streep = Ik ken iemand die kan lezen.

-

 

 

VIRUS WARNING  ! ! !

Als je een bruine enveloppe krijgt van de: "Belastingdienst" OPEN DEZE DAN NIET!!! Deze mensen versturen elk jaar rond deze tijd dezelfde ongewenste post. In hun brief zeggen ze dat je hen geld schuldig bent dat zij zullen gebruiken om noodzakelijke belangrijke uitgaven te dekken van de Belgische regering. Dit is NIET waar!!!
Het geld dat deze dienst inzamelt wordt vaak gebruikt voor nutteloze, domme en onzinnige projecten. Deze instantie heeft banden met een andere duistere organisatie, genaamd "Ministerie van Sociale Zaken" die beweren geld van je loon af te houden om dat opzij te zetten voor je pensioen. In werkelijkheid gebruikt het RSZ het geld om mee te betalen aan bovengenoemde zinloze projecten. Deze instanties hebben eerlijke, hardwerkende landgenoten al miljarden ontfutseld. Zorg dat ze jou niet beet hebben. Kopieer dit bericht en stuur het verder naar iedereen die je kent, en druk hen op het hart: DIT IS ZEER ERNSTIG! Norton utilities en McAfee hebben nog steeds geen debug programma kunnen ontwikkelen om deze jaarlijks terugkerende criminaliteit een halt toe te werpen!

-

 

 

Het staat in de moestuin en het ontploft.

een boemkool

-

 

 

Een zakenman opent zijn nieuwe kantoor, wanneer hij van een vriend ter felicitatie een krans ontvangt met daarop 'Rust in vrede'. Het is duidelijk dat er een fout is gemaakt en de zakenman belt de bloemist om te klagen. Nadat hij de bloemist heeft verteld van de fout zegt de bloemist: "Het spijt me heel erg van de fout, en het is natuurlijk erg vervelend voor u, maar moet u zich het volgende indenken: er vindt vandaag ergens een begrafenis plaats waar bloemen worden afgeleverd met de tekst 'Gefeliciteerd met je nieuwe locatie.'"

-

 

 

A STORY ABOUT EVERYBODY

This is a story about four people named Everybody, Somebody, Anybody, and Nobody. There was an important job to be done and Everybody was asked to do it. Everybody was sure Somebody would do it. Anybody could have done it, but Nobody did it. Somebody got angry about that, because it was Everybody's job. Everybody thought Anybody could do it but Nobody realized that Everybody wouldn't do it. It ended up that Everybody blamed Somebody when Nobody did what Anybody could have done.

-

 

 

Een man staat voor de rechter omdat hij zijn vrouw heeft doodgeslagen. Rechter: Dat is een zwaar misdrijf, als U verzachtende omstandigheden kunt aantonen wordt de straf niet zo hoog.

De man: "Ze was stom, ik moest ze gewoon doodslaan."

De Rechter: "Dat is niet echt een verzachtende verklaring van U, als U echt niet levenslang achter tralies wilt zult U met iets beters moeten komen."

Waarop de man verklaart: We woonden in een flat. Op de 12e verdieping woonde een gezin met 2 kinderen, het was gewoon zielig. Ze waren heel klein. De zoon van 12 was maar 90cm en die van 19 was maar 85 cm. Op een dag zei ik tegen mijn vrouw "dat is toch zielig hé, die kinderen van die mensen"

"Ja", zegt mijn vrouw "dat zijn pyrineën"

Ik zeg "je bedoeld pygmeën"

"Nee" zegt ze "pygmeën dat is dat wat onder de huid zit waar je sproeten van  krijgt"

Ik zeg "dat is pigment"

"Nee"zegt ze "pigment dat is waar de oude romeinen op schreven"

Ik zeg "dat is perkament" "Nee" zegt ze "perkament is als een dichter iets begint en niet afmaakt"

"Edelachtbare U kunt zich voorstellen dat ik niet van plan was te zeggen dat het fragment is. Ik ging dus in mijn stoel zitten en las mijn krantje. Plosteling komt mijn vrouw met de volgende zin en ik denk ze is rijp voor het gesticht..."

"Schat kijk eens", ze maakt een boek open en laat een stuk tekst zien. Het zonnedak van de handtas was de lerares van pooier 15. Ik neem het boek en zeg: "Maar schat, dat is frans daar staat: La Marquise de Pompadour est la Maitresse de Louis XV.' Dat betekend: De Marquise van Pompadour was de maitresse von Ludwig de 15e"

"Nee" zegt mijn vrouw," dat moet je letterlijk vertalen. 'La marquise-het  zonnedak, Pompadour-de handtas, la maitresse- de lerares, Louis XV - de pooier.'

Ik moet dat toch weten ik heb extra voor mijn franse les een legionair in dienst gehad."

Ik zeg: "je bedoeld een lector"

"Nee" zegt ze "Lector is een griekse held"

Ik zeg: "dat was Hector en dat was een trojaan"

"Nee" zegt ze "Hector is een vlaktemaat"

Ik zeg: "dat is een hektaar"

"Nee" zegt ze "hektaar is een godendrank"

Ik zeg: "Dat is nektar"

"Nee" zegt ze "dat is een rivier in zuid-Duitsland"

Ik zeg: "dat is de Neckar"

Mijn vrouw: "Ken jij dat lied niet "Gauw graas ik aan de Naktar, gauw raas ik aan de rijn", dat heb ik pas nog met mijn vriendin in duo gezongen".

Ik zeg: "in duet"

"Nee, zegt ze "duet is als twee mannen met een sabel vechten"

Ik zeg: "dat is een duel"

"Nee" zegt ze "duel is als een trein uit een donker berggat naar buiten komt"

"Edelachtbare...toen heb ik de hamer genomen en haar doodgeslagen."

Ze zwijgen...

Dan zegt de rechter: "Vrijspraak! Ik had ze bij Hector al doodgeslagen"

-