Na een lange nacht van vrijen, rolde de jongen op z'n zij.... Hij keek rond en zag een ingelijste foto van een jongeman op het nachtkastje. Natuurlijk begon hij zich meteen zorgen te maken. "Is dat je man?" vroeg hij nerveus "Nee gek" antwoordde ze en kroop nog eens lekker tegen hem aan. "Je vriend dan?" vroeg hij. "Nee, helemaal niet" antwoordde ze, knabbelend op z'n oor. "Wie is het dan?" vroeg de nu wat ongeduldige jongen Ontspannen antwoordde ze... "Dat was voor de operatie".

-

 

 

Superman is vreselijk geil en besluit opzoek te gaan naar een leuk meisje. Plots ziet hij beneden Superwoman liggen met haar benen wijd. Hij duikt naar beneden springt er op, komt klaar, en vliegt weer verder. Superwoman zegt verbaasd: "Wat was dat"? Waarop de Onzichtbare Man antwoord: "Ik weet het niet maar ik heb wel een pijn in m'n kont".

-

 

 

De kinderen krijgen les over moraal. Ze krijgen als opdracht thuis aan hun ouders te vragen een verhaal te vertellen, waaraan een moraal hangt. Wanneer ze terug in de les komen, mogen ze vertellen wat ze gehoord hebben. Mieke vertelt: "Mijn ouders zijn kippenboeren. Ze hebben een legbatterij. Op een dag hadden ze in de auto een mand eitjes staan. Ze reden over een grote bobbel in de weg, waardoor de eitjes braken. Het moraal luidt: Leg nooit veel eitjes bij elkaar in een mand." Elsje vertelt: "Mijn ouders hebben ook een kippenboerderij, maar zij kweken kuikentjes. Op een dag hadden ze wel twintig eitjes. Ze verwachtten dus ook twintig kuikentjes. Ze verzorgden de eitjes heel goed, maar er zijn er maar vijftien van uitgekomen. Het moraal: tel je kuikentjes pas als ze uitkomen." Dan vraagt de juf aan klein Anneke: "En heeft uw papa ook een verhaal verteld?" "Ja", antwoordt Anneke, "Ons tante Gerda woont in Amerika en is daar bij het leger. Ze is piloot bij de luchtmacht en heeft meegevochten in Desert Storm. Op een dag werd haar vliegtuig geraakt en moest ze springen. Ze had alleen maar een fles whisky, een machinegeweer en een machettemes bij. Terwijl ze aan haar parachute bengelde dronk ze haar fles whisky leeg, dan kon de fles tenminste niet meer breken. Toen ze beneden kwam, was ze omsingeld door wel zeventig Irakezen. Ze pakte haar machinegeweer en schoot er vijftig van neer. Toen waren haar kogels op. Met haar machettemes kon ze er nog vijftien doden, toen brak het mes af. De vijf laatste heeft ze met haar blote handen gedood." Vraagt de juf, ontdaan van dat gruwelverhaal: "En heeft papa u ook een moraal bij dat verhaal verteld?" Antwoordt Anneke: "Ja, je blijft best uit de buurt van Tante Gerda als ze gezopen heeft."

-

 

 

Twee West-Vlaamse nonnen staan bij de vismijn in zeebrugge...

Zegt de ene tegen de andere; "De miene stienkt"

Zegt de andere; "t Is misschien de miene da je riekt, wa ze stienkt ook.

-

 

 

Een Antwaareps blondje gaat naar de dokter en zegt: "khem boikpijn." "Boikpijn ?" vraagt de dokter, "is het accut ?"  Antwoord het blondje: "neeje tis ietsken hoeger."

-

 

 

Een dom blondje komt de bibliotheek binnen en roept tegen de man achter de balie: "Twee grote friet, een frikandel, en drie kroketten!" Waarop de man achter de balie antwoordt: "Mevrouw u bent hier in een bibliotheek." Waarop het domme blondje nu fluisterend antwoordt: "Twee grote friet, een frikandel, en drie kroketten."

-

 

 

Hoe zie je dat een domblondje op de computer heeft gespeeld? De joystick staat op de stoel.

-

 

 

Hoe vangt een dom blondje een vogel?

Door haar kat in de lucht te smijten.

-

 

 

Een oud bejaard koppel ging als weekend uitstap naar de plaats waar ze elkaar het eerst ontmoet hebben. Terwijl ze in het café zitten zegt de oude man: "Herinner je nog Marie, de eerste keer dat ik je leerde kennen, nu al een goede 50 jaar geleden? Toen we het café verlieten, om de hoek achter de stelling gingen en ik je een goede beurt gaf langs achter." "Maar, natuurlijk herinner ik me dat lieveling", antwoordt de oude dame met een grijns op haar gezicht. "Awel, voor de goeie oude tijd, laten we nog eens naar daar gaan, dan geef ik je nog eens een beurt", zegt de oude man.

 

Het bejaarde koppel betaalt de rekening en verlaat het café. Een jonge vent die op de bank naast hen zat, had hun gesprek gehoord en was bij zichzelf aan het denken dat het wel grappig moet zijn om zo'n bejaard koppel nog eens bezig te zien. Dus staat hij op en volgt het bejaarde koppel. Even later ziet hij de twee achter de stelling.

 

Het oude dametje trekt haar panty's naar beneden en heft haar rok op. De oude man trekt z'n broek tot op z'n enkels en pakt haar vast bij haar billen. De oude dame grijpt vervolgens het ijzeren hekken vast. Wat er volgt is 40 minuten van de meest atletische sex die de jonge vent ooit gezien heeft. De oude man beukt erop los tegen een snelheid die alleen maar te omschrijven is als "fenomenaal". De benen vliegen in de lucht, de beweging is wazig en ze stoppen geen seconde...

Uiteindelijk storten ze in elkaar en blijven een uur lang onbeweeglijk op de grond liggen.

De jonge vent staat perplex. Nog nooit in z'n leven heeft hij iets gezien dat hiermee te vergelijken was, noch in de films, noch van z'n vrienden, noch van z'n eigen ervaringen. Na wat hij juist gezien heeft, zegt hij tegen zichzelf, "ik moet z'n geheim kennen. Moest ik er nu zo kunnen invliegen, amai."

 

Ondertussen is het bejaarde koppel terug bij hun positieven en zijn ze weer deftig gekleed. Nadat de jonge vent al z'n moed bij elkaar geraapt heeft, stapt hij op de oude man af en zegt: "Meneer, in gans mijn leven heb ik nog nooit iemand zo van gat zien gaan, laat staan op uw leeftijd. Wat is uw geheim, kon je dat 50 jaar geleden ook al?" Waarop de oude man zegt: "Mijn zoon, 50 jaar geleden zat er nog geen stroom op dat hek."

-

 

 

Voer ut t'hangen in't klehnste kamertje:

 

Ist vour e kart of vour e neure,

doe de grendle ip de deure

Broek omleige, rok omoge,

izoi bluf je overal droge

Ist i pisje of zient drollen,

't is int potje daen ze moetn rollen

Ook al i je gin tied,

zorg da je 't papier ni der neffen smiet

Trek je an 't latste bladje,

peist ook ip de volgende zien gatje

Ier moe je den tied nie rekken,

moa o je vors goat an de chasse trekken

En ost achter t chassen nog bleuf plakken,

meug je gerust de bustel pakken

Zie je kliren wel perfect

voi da je were vertrekt

Voi da je vors goat nie vergeten

je nanden in te zeipen

Dus o je peis ip al di wenschen,

zien junder proper menschen.

-